Genel

Otomobilinizin Derisini Koruyun

Otomobiliniz yıllarca yepyeni kalsın

Soyulmaları tamir edin.

Eğer ki yağmurdan kaynaklanan soyulmalar otomobilinizin içine su sızmasına neden oluyorsa tamir mi etmeniz yoksa değiştirmeniz mi gerektiğine karar verin. Küçük sızıntılar tamir edilebilir. Eğer kendiniz tamir etmeye karar verirseniz ev için üretilen malzemeler değil, otomobil için üretilen yapıştırıcı ve kapatıcılara başvurun. Çünkü bu ürünler otomobilin malzemesine uygun olarak üretilmiştir. Bu konuyla ilgili geniş ürün skalaları mevcuttur, üretici firmalardan katalog isteyip uygun ürünü kullanabilirsiniz.

 

Deri koltuklar dayanıklıdır ve çok fazla bakım istemez. Ancak birkaç yıl içinde koltuklar kirlenmeye başlar. Kir ve lekeleri çıkarmak için deri temizleyicisi kullanın. Temizledikten sonra
Deri koruyucu maddeler kullanın. Koruyucular lekeye karşı koruma sağlar ve ileride koltuklarınızı daha kolay temizlemenizi sağlar. ‘Conditioner’ özelliği bulunan koruyuculardan kullanırsanız deri daha esnek durur.

Koltukları ve yer döşemelerini koruyucularla spreylemek onları kir ve lekelere karşı korur. Spraylemeden önce koltuklarınızı temizleyin ve ondan sonra küçük bir bölümüne sıkın. Öncelikle sprayin koltuğunuza uygun ve rengini değiştirmediğinden emin olun.

 

1.Bölüm-Temizlik                                                           3.Bölüm-Boya Ve Farlar

İlgili Konular

Başa dön tuşu