GenelHaberler

BMW Yeni 1 Serisi Türkiye’ de !

Kendi sınıfındaki (Compact hatchback) tek arkadan itişli model olan 1 Serisi’nin dış görünümünde detaylı değişikliklere gidilmiş. Aracın önü resmen yeniden tasarlanmış ilk bakışta göze çarpan önceki nesile göre daha geniş hava kanalları oluyor.

BMW tasarım mühendisleri sadece hava kanallarını dizayn etmekle kalmamış, farlarda yeniden tasarlanmış ki artık daha dik açılı ve sert bir görünüme sahip. Artık yeni 1 serisinde LED gündüz farları (Led DRL) standart donanımda yer almakta. Buna rağmen, tamamen LED teknolojili farlar opsiyon listesinde yer alıyor.

Arka tarafta yapılan yeni tasarım ise gözden kaçmıyor elbette. Diğer BMW modellerinde yer alan L şekilli arka led stoplar yeni 1 serisine de uyarlanmış ve standar donanımda sunulan diğer bir değişiklik olarak göze çarpıyor.

İç mekanda ise koltuk kaplamalarına da el değmiş, klima ve radyo kontrol düğmeleri de yeniden tasarlanan detaylar arasında, orta konsolun yüzeyindeki pianoblack ve krom süslemelere ek olarak M Sport direksiyon simidi yenilikler arasında yer alıyor. Otomatik klima, yağmur sensörü, BMW Radio Professional ve iDrive kontrol sistemine ek olarak 6.5 inch boyutunda multimedya ekranı standart olarak sunuluyor. (Opsiyonel olarak 8,8 inch boyutlarındaki multimedya seçenekleri de mevcut.)

Yeni 1 Serisi’nde Start- Stop özelliğine sahip Aktif cruise control, paralel park yapabilen son nesil Park Asistanı da sunulan yenilikler arasında…

Yeni 1 Serisi 118i seçeneğinde 91.123 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 120i’de 104.716 TL. 116d otomatik şanzıman seçeneğiyle 100.031 TL ve 116d ED manuel şanzımanda 91.123 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

İlgili Konular

Bir cevap yazın

Buna da bak
Kapalı
Başa dön tuşu