iPhone 6 ilk görüntüleri ve özellikleri

Apple çok yakın bir zamanda yeni amiral gemisi iPhone 6’yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. iPhone hastalarının merakla beklediği iPhone 6’nin internetteki yayılan görüntüleri gerçek mi? iPhone 6’nın görüntüleri, özellikleri ve fiyatı ne kadar olacak? iPhone 6 görüntüleri! iPhone 6 Nasıl olacak? iPhone 6 özellikleri ve fiyatı ne kadar? Apple iPhone 6 ne zaman çıkacak? İşte bilgiler… Bir çok teknoloji meraklısı tarafından sabırsızlıkla beklenen iPhone 6’nın ne zaman çıkacağı net olarak bilinmiyor. Apple son çıkarttığı iphone 5s’in ardından ne gibi yenilikleri müşterilerine sunacak?

Bu sırada ise internete bazı fotoğraflar düştü. Sızan iphone 6 fotopraflarının gerçek olup olmadığı tartışılıyor. Samsung telefonlarının ekranlarının daha geniş ve ebat olarak da ince olması iphone’yi strateji değiştirmeye itecek mi? Apple iphonelerde tek el kuralına uygun davranıyordu. Tek el kuralı iphonenin ekranın her yerine baş parmağınızın uzanması anlamına geliyor. Çok sayıda kişi Apple’ın çıkartacağı son telefon olan İphone 6’yı merakla bekliyor. Kasasının değişeceği umulan telefonun teknik özellikleri arasında neler olacak. Daha önce defalarda mahkemelik olan Apple ile Samsung’un rekabeti akıllı telefon piyasasında da sert geçiyor.

Dünyaca ünlü teknoloji devi iPhone 6 için düşündüğü yenilik gerçek olacak gibigözüküyor. iphone 6 fiyatı, iphone 6 özellikleri, iphone 6 ne zaman çıkacak tüm cevapları aşağıda bulabilirsiniz. Aslında bu dedikodu yeni değil, ancak son zamanlarda ortalarda daha sık dolanır oldu. Görünüşe göre Apple, iPhone 6’da teknoloji tutkunlarını yeniden heyecanlandıracak. iPhone 6’da piyasanın en sağlam ekranını sunmayı amaçlayan Apple, Corning Gorilla Glass’la karşılaştırılamayacak bir teknolojinin peşinde.

Apple, iPhone 6’da ekranı direkt olarak safirle kaplamayı düşünüyor ve bunun için gerekli siparişi vermiş bile. Yeni haberlere göre üretim ortağı GT Advanced ile safir ekran siparişi veren Apple, toplamda 100 milyon adet siparişte bulunmuş. Kısacası yeni iPhone’ları safir ekranla göreceğimiz kesin gibi… Şu an piyasada olan diğer ekran teknolojilerine kıyasla en güçlü koruma kalkanı olarak bilinen safir kaplama, çizilmelere karşı yüksek direnç gösteriyor. Aynı zamanda malzeme olarak ince oluşu nedeniyle, ince telefonlarda rahatlıkla kullanılabilecek yapıda olmasıyla da dikkat çekiyor.

Apple’ın çerçevesiz bir iPhone yapacağı çok uzun süredir konuşuluyordu. Aslına bakılırsa, firma çerçevesiz ekran patentini, 2011 yılında almıştı. Apple firmasının İPhone 6 için tasarlamayı düşündüğü yenilik gerçek olacak gibi görünüyor. İPhone 6 fiyatı, İPhone 6 özellikleri, İPhone 6 ne zaman çıkacak gibi tüm soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. Bu dedikodu yeni değil, fakat son zamanlarda ortalarda daha sık duyulur oldu. Söylentilere göre Apple, iPhone 6′da teknoloji tutkunlarını yine çok heyecanlandıracak. iPhone 6′da teknoloji piyasasının en sağlam ekranını sunmayı amaçlayan Apple, Corning Gorilla Glass’la karşılaştırılamayacak yeni bir teknolojinin peşinde. Apple, İPhone 6′da ekranı direkt olarak safir kaplamayı amaçlıyor ve bunun için gerekli siparişini vermiş bile.

Yeni haberlere göre Apple’ın üretim ortağı GT Advanced ile safir ekran siparişini veren Apple, toplamda 100 milyon adet siparişi vermiş. Yani bunun anlamı yeni İPhone cihazları safir ekranla göreceğimiz kesin gibi. Şu anda piyasada olan diğer ekran teknolojilerine oranla en güçlü koruma kalkanı olarak bilinen safir kaplama, çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösteriyor. Ve malzeme olarak ince olması nedeniyle, ince telefonlarda daha rahat kullanılabilecek yapıda olmasıyla da dikkat çekiyor.

Exit mobile version