IOS 7.1 Mart ayında geliyor

Apple’ın geçtiğimiz yılın eylül ayında indirilmeye sunulan iOS 7.1′in ilk büyük güncellemesi iOS 7.1 için süren uzun bekleyiş mart ayında bitiyor.

Apple’ın 10 Haziran 2013′te WWDC etkinliğinde görücüye çıkardığı yenilenen işletim sistemi iOS 7 ile birçok yenilik gelmişti. Gelen son bilgilere göre iOS 7′nin ilk büyük güncellemesi birçok beta güncellemeden sonra iOS 7.1′in mart ayında sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde iOS 7 Beta 5′i sunan Apple’ın iOS 7.1 güncellmeesi ile beraber birçok sayıda iyileştirme ve yenilik bekleniyor. Gelen bilgilere göre arayüzde iyileştirme, yeni ve gelişmiş uygulamalar, hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri olacağı söylenmekte.

Ayrıca geçtiğimiz yılda BGR sitesi, iOS 7.1′in mart ayında indirilmeye sunulacağı söylemişti. Birçok gelen bilgiye göre iOS 7.1 büyük ihtimalle kullanıcılara mart ayında sunulacak. iOS 7′nin ilk büyük güncellemesi olacak olan iOS 7.1′i birçok kullanıcı merakla beklemekte. Ayrıca güncellemenin mart ayında gelmesini birçok farklı ipucu da destekliyor. Bakalım Apple, mart ayında iOS 7.1 güncellemesini yayınlayayıp bu gelen bilgileri doğru çıkaracak mı.

Exit mobile version