GenelHaberler

Otomobilde indirim fırsatı

Otomobil alacaklar dikkat! ÖTV farkını ödemenin yanı sıra firmalar faizleri sıfırladı ve 6 bin liraya varan indirimler yaptı.

Otomobilde indirim

Otomotivde kampanya rüzgarı esiyor. Eylül ayındaki 1600 cc altı otomobillerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışının ardından zam farkını üstlenmeye başlayan bazı firmalar, bu avantajı Ekim’e de taşıdı. Firmalar ayrıca, ödeme erteleme, sıfır faizli kredi, 6 bin liraya varan fiyat indirimleri, 60 aya varan vade ve kur sabitleme gibi imkanlar sunuyor.

Dacia: ’31 Ekim’e kadar ÖTV farkı bizden’ kampanyası yapıyor. Yüzde 8.99 faizle ‘Şimdi al ödemeyi 3 ay ertele’ imkanını da tanıyor.

Ford: Fiesta Trend ve Transit Connect modelleri günde 19 TL, Focus günde 29 TL’den başlayan fiyatlarla ve 60 ay vadeyle satışa sunuluyor. Transit minibüslerde 48 bin TL’ye 24 ay vade ve sıfır faiz var.

Nissan: ÖTV farkını ay boyu yansıtmıyor. Kredide de faiz sıfırlandı.

Volkswagen: 31 Ekim’e kadar Beetle modellerinde 1 euroyu 2.19 TL’ye sabitledi. Volkswagen Finans ise yüzde 0.94 faizle kredi imkanları sunuyor.

Renault: ÖTV farkı müşteriye yansıtılmıyor. Ayrıca ‘Şimdi al 2013’te öde’ kampanyası var. 18 bin lira kredide faiz ise sıfır olarak uygulanıyor.

Hyundai: Bayrama kadar ÖTV zammını müşteriye yansıtmıyor. Tüm modellere 60 aya varan vade var.

Faizsiz kredi

Fiat: Ekim ayında, 6 bin TL’ye varan indirimlerle benzinli ve dizel motorlu Bravo fiyatlarını birbirine eşitledi. Ayrıca Fiat, 20 bin TL 2 yıl yüzde ‘0’ faizli kredi ile otomobil alma imkanı getirdi. Nakitte ilave 2 bin lira indirim var.

İlgili Konular

Bir cevap yazın

Buna da bak
Kapalı
Başa dön tuşu