Volkswagen

Audi’den arabasız galeri

Ünlü Alman araba üreticisi Audi, son derece teknolojik bir showroom hazırladı.

Araba galerilerindeki belki de en büyük problem, arabaların çok yer kaplaması ve günün her saati arabaların tertemiz görünmelerinin gerekmesidir. Audi, bu durumdan sıyrılmanın son derece eğlenceli ve teknolojik yolunu bulmuş gibi görünüyor.

Audi’nin ilk dijital araba galerisi, Londra’da açıldı. Gelen müşteriler, devasa ekranların önünde yer alan dokunmatik ekran üzerinden seçimlerini yaparak, beğendiği arabayı komple dev ekranda görebiliyor. Tabii bunu interaktif bir şekilde yapabildiğini belirtmeden geçmemek gerek. Tek dokunuş ile arabanın motoru haricindeki tüm parçalarını yok ederek, motoru incelemeye başlayabiliyor.

Bunun yanısıra yerde bulunan tuşlar da, hareketinize bağlı olarak çeşitli seçenekler sunabiliyor. İlginç bir konsept olduğu kesin. Fakat bunun başarısının ne durumda olacağı çok da kestirilebilir değil. Zira müşteriler satın alacağı arabanın koltuğunun rahatlığını da test etmek isteyecektir.

Razorfish adındaki dijital pazarlama firmasıyla çalışan Audi, 2015 yılına kadar 20 tane dijital galeri hazırlamayı planlıyor.

İlgili Konular

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu