Lamborghini, 600 Beygirlik Urus’u Tanıttı

Lamborghini, Türkçe’de SAT olarak adlandırılan SUV sınıfı yeni aracı Urus’un konsept çalışmalarını internet sitesinden yayımlayarak, yeni aracını tüm dünyaya duyurdu.

Lamborghini, SUV sınıfı yeni aracı Urus’u tanıttı. 600 beygir güce sahip olan bu canavar, Lamborghini’nin 80’li yıllarda piyasaya sürdüğüLM002’nin bir devamı gibi görülse de, kazın ayağı aslında öyle değil.

LM002 modeli oldukça hantal olması nedeniyle pek tutulmamış veLamborghini 1992 yılında bu modelin fişini çekerek üretimini durdurmak zorunda kalmıştı.

Urus ise çok daha başarılı bir tasarıma sahip ve tam bir aile aracı gibi görünüyor. 600 beygir motoru, dört kişilik gövdesi, oldukça geniş bagaj hacmi ile bir ailenin rahatlıkla kullanabileceği bir araç.

Ayrıca arka koltuklar dokunmatik eğlence panelleriyle donatılmış ve bu sayede arkada oturttuğunuz çocuklarınızın canlarının sıkılması söz konusu olmuyor.

Lamborghini’nin internet sitesinde yayımlanan görsellerde kırmızı rengiyle karşımıza çıkan Urus’un piyasaya çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yok.

Muhtemelen önümüzdeki 4-5 yıl içerisinde resmi olarak tanıtılarak dağıtımına başlanacaktır.

[nggallery id=6]
Exit mobile version