Panasonic Eluga Barcelona’da Tanıtıldı

Şıklığı ve teknik özellikleri ile dikkat çeken Panasonic Eluga, Barcelona’da düzenlenen MWC 2012 etkinliğinde tanıtıldı. Bakalım dev telefon bizlere neler sunuyor?

Galaxy Note, Optimus Vu derken, 5 inçlik telefonlar moda oldu diyebiliriz. 5 inçlik yeni bir model ise Panasonic tarafından geldi. Büyük ama bir o kadar şık olan Eluga, sadece 9.6mm kalınlığa sahip.

Qualcomm’un S4 ailesinden 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekliişlemcinin güç verdiği Panasonic  Eluga, 1280 x 720 çözünürlüğünde, 5 inçlik LCD ekran ile geliyor.

8 megapiksellik kamerasının, 1080p video kaydı yapabildiği Panasonic  Eluga da, flaş bulunmuyor. Bu da cihazın eksi yönlerinden biri olsa gerek.

Diğer modellere göre hızlı şarj olabilen Panasonic  Eluga, yarım saatte yüzde 50 şarj olabiliyor. 1800 mAh’lık bataryanın kullanıldığı Eluga, nasıl bir şarj süresi sunacak tam bilinmiyor. İnceleme ürünleri elden ele dolaştıkça akıllarda daha net bilgiler olacaktır. Çünkü 5 inç ekran ve bu özelliklere 1800 mAh batarya az gelebilir.

1GB RAM, 8GB dahili hafıza ve arttırılabilir bellek desteği sunan Panasonic  Elugaayrıca su geçirmez tasarıma sahip. IP57 standardındaki telefon, su ve toz geçirmiyor.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanacak olan telefon, önümüzdeki aylarda satışa çıkacak

Exit mobile version