Genel

Autoshow 2012 TÜYAP’ta

Autoshow 2012 TÜYAP'ta

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 50 bin metrekarelik stand kurulum alanında düzenlenecek İstanbul Autoshow 2012 değişen konsepti ile erkeklerin yanı sıra kadın ve çocukların da bütün gün keyifli zaman geçirecekleri, etkinliklerle dopdolu bir ortam sunmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan 14. Uluslararası Otomobil Fuarı, İstanbul Autoshow 2012, büyüyen sergi alanı ve ailelerin keyifli bir gün geçirmelerine olanak verecek yepyeni konsepti ile ziyaretçilerini ağırlayacak. 1 Kasım 2012’de Basın ve VIP günü ile ilk konukları ağırlayacak olan Autoshow 2012 Tüyap’ta tüm otomobil tutkunlarına keyifli anlar yaşatacak.

ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile bu yıl ilk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2012 için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. TÜYAP’ın geniş olanaklarından hem markaların hem de ziyaretçilerin yararlanacağı İstanbul Autoshow bu yıl 12 salonda ve toplam 50.000 metre kare stand kurulum alanında gerçekleşecek; otomobil tutkusunun kalbi bu yıl TÜYAP’ta atacak.

İstanbul Autoshow 2012 ayrıca, farklı içeriği ile ailece ziyaret edilebilecek, erkeklerin yanı sıra kadın ve çocukların da bütün gün keyifli zaman geçirecekleri etkinliklerle dopdolu bir ortam sunacak. Fuarda, çocuklar için çocuk kulübü etkinlikleri kapsamında tiyatro, sinema ve oyun alanları hazırlanıyor. Kadın ziyaretçiler için ise bütün gün keyifle zaman geçirebilecekleri etkinlikler tasarlanıyor. Fuar, kadın ve çocuklara hafta içinde ücretsiz, hafta sonu ise kadınlara %50 indirimli, çocuklara ise yine ücretsiz olacak. Katılımcıların keyifli bir gün geçirmeleri için aynı zamanda Tüyap’ın 25.000 kitabı olan Tüyap kütüphanesi de fuar süresince tüm ziyaretçilere açık olacak.

İstanbul Autoshow 2012 için hareketli ve eğlenceli bir web sitesi de hazırlanacak ve sitede ziyaretçilere fuar hakkında bilgi verilecek. Ayrıca, Akıllı telefon ve tabletlere özel geliştirilecek farklı aplikasyonlarla otomotiv tutkunlarına yeni dijital deneyimler yaşatılacak.

İstanbul Autoshow 2012 için devam eden hazırlıklarla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısı 19 Mart Pazartesi 2012 tarihinde gerçekleştirildi. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi Proje Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü, ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ve ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce’nin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında konuyla ilgili bilgi veren ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar “Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD’nin misyonlarının başında, otomotiv sektörünün Türkiye’ye sağladığı katma değeri arttıracak çalışmaları desteklemek geliyor. Fuarlar,  otomotiv markalarının tüketiciyle buluşmasını ve sektörümüzün geniş kitlelere tanıtımını sağladıkları için bu anlamda büyük önem taşıyorlar. Derneğimizin 90’lı yılların başından bu yana desteklediği fuarlar, bugüne kadar 1 milyon 546 bin metrekare alanda, yaklaşık 7 milyon ziyaretçiyi sektörümüzün markalarıyla bir araya getirdi. Fuarlar, tüketicilerin yeni alacakları otomobilleri seçmek için ziyaret ettikleri sergi alanları olmanın yanında, markaların yeni modelleri, yenilikçi yüzleri hakkında tüketicilere fikir veriyor, markaların ve sektörün geleceğine ayna tutuyor. Fuarları sadece o dönem otomobil almayı planlayan tüketiciler değil, her yaş gurubundan, kadın, erkek, çocuk, birçok otomobil tutkunu da ziyaret ediyor.” dedi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi Proje Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü şunları söyledi: “Makul bir bütçe ile ailece tüm bir günü keyifle geçirmek isteyenler için her türlü konforu sunacak olan İstanbul Autoshow’a herkesin kolayca ulaşabilmesi için de yeni düzenlemeler yapılıyor. Metrobüs ile ulaşma imkanının yanı sıra, TÜYAP’ın Taksim, Havalimanı, Bakırköy ve Otogarlar gibi İstanbul’un çeşitli semtlerinden var olan mevcut servislerine yeni servis güzergahları da eklenecek. Ayrıca fuar süresince deniz yolları ile fuara ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz için düzenlenecek özel seferlerle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne özel araçlarıyla geleceklere ise 4.500 araç kapasiteli açık otopark ile 600 araçlık kapalı otopark hizmet verecek.”

TÜYAP bünyesinde farklı özelliklerde 10 adet kafeterya ve 1 VIP Restoranın yanı sıra, 2 tam donanımlı endüstriyel mutfak ile aynı anda 10.000 kişiye servis yapabilme kapasitesi bulunuyor.

İlgili Konular

Bir cevap yazın

Buna da bak
Kapalı
Başa dön tuşu