Bedük’ün interaktif klibi, Internet Explorer 9 farkıyla

Bedük’ün interaktif klibi, Internet Explorer 9 farkıyla internette

Microsoft, Bedük ile yaptığı işbirliği ile Türkiye’nin ilk interaktif video klibini müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Bedük’ün “Disco Breaker” parçası için Internet Explorer 9’un benzersiz HTML 5 özellikleri kullanılarak oluşturulmuş klip, kişiselleştirilebilme özelliğiyle izleyenleri klibin bir parçası haline getiriyor ve izleyicilere benzersiz bir deneyim yaşatıyor. İlk olarak internet ortamında yayınlanacak ve ardından Aralık ayı içerisinde izleyiciyle buluşacak olan klip, Internet Explorer 9’un fark yaratan özelliklerini en iyi kullanan uygulamalardan biri olarak teknoloji meraklıların da ilgisini çekecek.


Bedük ile bu özel projeyi hayata geçirmekten memnuniyet duyduğunu paylaşan Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan, “Microsoft olarak tüketicilerin hayatını renklendirmeye ve kolaylaştırmaya yönelik geliştirdiğimiz yeni yazılımlarımızla dijital dünyayı daha keyifli bir hale getiriyoruz. Özellikle işbirliğine olan açık yaklaşımımız ve güçlü altyapımız Bedük ile bizleri biraraya getirdi ve dünyada bir ilk olan bu projeye imza atmamızı sağladı. Diğer ürün ve servislerimiz gibi sıradışı deneyimler sunan Internet Explorer 9 ile de tüketicilerin yeni ve önde olmasını sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Microsoft’un sunduğu teknoloji ve yenilikler sayesinde efsane bir klip oluşturduklarını söyleyen Bedük ise “Dansa ritmik bir düellolar silsilesi olarak yeniden anlam katan “Disco Breaker” parçasının ritmine ancak Internet Explorer 9 gibi güçlü bir teknoloji ayak uydurabilirdi. Ritmi dansın ve yaşamın kaynağına dönüştürmede bize yardımcı olan bu teknolojileri sunan Microsoft’a teşekkür ederim” diye konuştu.
Dansları ve farklı tarzıyla müzik sektörünün en yaratıcı isimlerinden biri olan Bedük’e klipte dünya çapında tanınan dansçı Yasmin Ogbu eşlik ediyor. Türkiye’den de birçok genç ve yetenekli dansçıya yer verilen klibin koreografı ise daha önce Wiley, Kate Nash ve Moby gibi isimlerle çalışan Stuart Bishop. Dansa ritmik düellolar silsilesi olarak yeniden anlam katan Disco Breaker, dans ederken kendisine tam anlamıyla ayak uydurabilecek, ritmi dansın ve yaşamın kaynağına dönüştürecek ruh eşini arayan Ela’nın hikayesini anlatıyor. 41? 29! ekibi tarafından hayata geçirilen klipte Bedük’ün Facebook sayfasından seçtiği hayranları da rol aldı

Klibi izlemek için tıklayın

Exit mobile version