Volkswagen

Volkswagen’den Windows 8 uygulaması

Volkswagen Ticari Araç, teknoloji dünyasının yeni gözdesi Windows 8 Uygulama Mağazası’nda kullanıma açtığı uygulamayla, sadece Türkiye’den değil dünyadan da bu yeni teknolojiyi benimseyen ilk otomotiv markası oldu.

Kullanıcılar bu uygulama ile PC ve tabletlerinden Volkswagen Ticari Araç’ın tüm modelleriyle ilgili bilgilere ulaşabilecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Volkswagen Ticari Araç, teknoloji dünyasındaki yenilikleri takip etmeye devam ediyor. Yaklaşık 200 bin Facebook takipçisi bulunan Volkswagen Ticari Araç, Windows 8’in pazara sunulmasına birkaç ay kala, şimdiden yayın önizleme sürümü üzerindeki Windows Uygulama Mağazası’nda yerini aldı.

Türkiye’nin önde gelen dijital ve sosyal medya ajanslarından Roy Teddy tarafından geliştirilen ve Windows 8 Uygulama Mağazası’nda geçen hafta yerini alan Volkswagen Ticari Araç uygulaması, bu yeni teknolojiyi benimseyen dünyadaki ilk otomotiv markası oldu.

Volkswagen Ticari Araç Windows 8 Uygulaması ile kullanıcılar, Volkswagen Ticari Araç markasının Amarok, Transporter, Caddy, Caravelle ve Crafter araç modellerinin tüm teknik özelliklerine, videolarına ve fotoğraflarına ulaşabiliyor. Var olan masaüstü ve tablet uygulamalarından çok daha farklı ve keyifli bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Volkswagen Ticari Araç Windows 8 uygulaması, herhangi bir ayar yapılmasına gerek kalmadan Windows 8 yüklü bütün masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlarda çalışabiliyor. Türkçe ve İngilizce içerikle geliştirilen aplikasyon, kullanıcıların işletim sistemlerindeki dil seçeneğine göre otomatik olarak içeriğini ayarlama özelliğine sahip.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Volkswagen Ticari Araç Pazarlama Müdürü Adil Şanlıoğlu, bu yeni teknolojinin sosyal medyada hali hazırda müşterileriyle kurdukları iletişimi daha da artıracağına inandıklarını ifade etti.

Şanlıoğlu, ”Volkswagen Ticari Araç olarak, ülkemizde sadece ürünlerimiz ile değil iletişim stratejilerimiz ve müşteri hizmetlerimiz ile de yenilikçi bir ekip olduğumuzu vurgulamak istiyoruz. Müşterilerimiz ve Volkswagen Ticari Araç kullanıcısı olmak isteyen potansiyel müşterilerimiz ile her platformda iletişimde kalmak bizim en önemli hedeflerimizden biri. Bu bağlamda geleceği şekillendireceğini düşündüğümüz Windows 8’de de yer almamız kaçınılmazdı. Otomotiv sektöründe de sadece Türkiye’de değil dünyada da ilk olmamız, zaten yenilikçi ve gelişime açık bir marka olduğumuzun göstergesi” ifadelerini kullandı.

Microsoft Türkiye Yazılım Geliştirme Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun da Volkswagen Ticari Araç’ın Windows 8 için geliştiren ilk otomobil uygulaması olduğunun altını çizdi. Uzun, tüm dünyada büyük heyecanla beklenen Windows 8 lansmanı öncesinde Windows 8 Uygulama Mağazası’nda yer almak üzere Türk şirketleri tarafından geliştirilecek uygulamalar ile ilgili olarak büyük heyecan duyduklarını ifade etti.

İlgili Konular

Bir cevap yazın

Buna da bak
Kapalı
Başa dön tuşu