HaberlerTeknoloji

Jobs’un Filminin Çekimlerine Başlanıyor

Steve Jobs’un hayatını konu alan bağımsız filmin çekimlerinin önümüzdeki ayın başında başlayacağı duyuruldu. Jobs rolünü Ashton Kutcher üstlenecek.

Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Apple’ın efsanevi CEO’su Steve Jobs’un ölümünün ardından hayatını konu alan kitap ve filmler gündeme gelmişti. O filmlerden ilki olan Jobs: Get Inspired (Jobs: İlham Al) için tarihler kesinleşti.

Yapımcılığını Mark Hulme’ün üstlendiği filmin çekimlerine önümüzdeki ayın ilk haftalarında başlanacak. 2012’nin son çeyreğinde vizyonda olması beklenen filmde Steve Jobs rolünü üstlenecek olan aktörün The Butterfly Effect (Kelebek Etkisi) filminden tanıdığımız Ashton Kutcher olacağı açıklanmıştı.

Pirates of Silicon Valley (Silikon Vadisi Korsanları) filminde olduğu gibiSteve Jobs’un 1971 ve 2000 yılları arasındaki dönemini anlatacak olanfilm, merakla bekleniyor.

Ashton Kutcher’ın “Biz filmde, bu muazzam insanın dünyaya olan etkisinin kesin ve ilham verici bir betimlemesini yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzdenJobs’un ailesinin ve arkadaşlarının da beğeneceğini tahmin ediyoruz.” açıklamasını yaptığı filmin Jobs’la ilgili bilinmeyenleri de beyaz perdeye taşımasını bekliyoruz.

İlgili Konular

Bir cevap yazın

Buna da bak
Kapalı
Başa dön tuşu